Terembérleti lehetőségek a TIT Stúdióban (XI. kerület, Zsombolyai utca 6.)

A TIT Stúdió egyesület XI. kerületi székházában (1113 Budapest, Zsombolyai utca 6.) - a Kosztolányi Dezső tér mellett, jól megközelíthető helyen - konferenciatermek, kiállítóhelyek, oktatótermek kedvező díjú bérletére van lehetőség.
A bérelhető helyiségek/termek méretéről és a bérleti díjakról, az igényelhető plusz szolgáltatásokról és a kapcsolattartókról a csatolmányban található dokumentumban tájékozódhattok.

A klubunk itt ingyen kap termeket, mivel a TIT keretein belül működünk Cash . A "hirdetés" szövege külsős, egyéb rendezvények lebonyolításra vonatkozott.

Ha esetleg a későbbiekben szükségünk lenne teremre, akkor evidenciában tartjuk a felajánlásodat, köszi. Thnx

-

PITE a szőrös szívű moderátor.

....és ha tudok valami kedvezőbb árú termet? Mik a szempontok? Hány főre, havi hány alkalommal, milyen nap....? Egyéb rendezvények, szükséges eszközök...?
Miután csak egy klubnapon vettem részt eddig, így csak azt láttam, hogy egy pici teremre és semmi extrára nincs szükség. Ilyen helyet én is tudnék ajánlani, ennyiért, csak szebb, mint a TIT Smile Kérdés, hogy a XXII-be (ami szomszédos a XI.-gyel) eljönnének-e a tagok,vagy gond a kijutás?
Ha érdekelné a Klubot, akkor szívesen megírom az elképzelésemet.
Andi
www.sunny-bunny.gportal.hu