Nyuszmuszom

Nyuszi neve: 
Nyuszmusz
Nyuszi neme : 
bak
Nyuszi fajtája: 
Házinyúl

Így utólag nehéz rekonstruálnom, utána kellene néznem, de talán 2000-től 2007-ig volt velünk ez a tüneményes bak házinyúl. Nagyon szerettük! Hiányzik!

Nyuszmusz
)

Drága Nyuszmuszom

sajnálom a nyunyód,mert igazán szép teremtés Smile a kosaras kép nagyon szép és cuki Smile

Nyughatatlan, hangos, ugrálós kutyától valószínűleg idegenkedne a nyuszi. Csak nagyon nyugodt kutyával érdemes szerintem próbálkozni, főleg, hogy ezek szerint Bori nem is az az igazán barátságos nyuszi. Esetleg olyan kutyát, aki bizonyítottan nyúllal élt együtt barátságban.

Vackorom nagyon szelíd, nyugodt kutya volt. Amolyan Buddha lelkületű. Senkit, semmit nem bántott volna. Smile
Nyuszmusz meg mellette nőtt fel. Ha kilógott a nyuszi a kertből, akkor a kutyával kellett a keresésére indulnunk, mert ha őt meglátta bárhonnan előbújt és rohant felé. Smile

(Egyébként csak teljesen megbízható, vadászösztön mentes kutya mellett lehet nyulat tartani. Szegénykémnek az új kutyáim okozták a vesztét Crying , pedig azokat a kutyákat kölyökkoruktól módszeresen szoktattam a nyuszihoz, nehogy valaha is bántsák. Felügyelet nélkül soha nem voltak magukra. Soha nem bocsátottam meg nekik (és magamnak). Egy óvatlan pillanatban amikor a Nyuszmusz kint volt legelészni a hátsó kertben, mi a ház előtt füvet vágtunk, a kutyák lakáson keresztül az előkertből hátramentek és a nyulat üldözőbe vették. A nagy 40 kilós kutyám (lehet csak játékból és nem volt tisztában az erejével) szájbakapta, mire hátrarohantam már nem volt menthető (látható sérülés nem volt rajta), mert úton az orvos felé az ölemben halt meg... Crying Szóval csak nagyon óvatosan, nagyon-nagyon szelíd, megbízható kutyával...)

Jaj, de édesek a kutyával! Ezt hogy csináltátok, hogy így kijöttek egymással???? Én egy éve szeretnék egy kutyát, folyamatosan a menhelyek oldalait nézem, aztán mindig az a vége, hogy mit fog szólni Bori, aki barátságosnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetô...

Köszönjük! Bunny2

Tüneményes! Igazi tapsifüles. Heartbounce