Nyuszik és barátjuk

Pankának fantasztikus frizkója van! Laughing out loud

Panka1 fantasztikus a frizurával és a kék szemekkel! Heartbounce

-

Márti, Gagarin rabszolgája

Szia!!
Nálam ugyanaz most a helyzet mint nálad, 3 napja vettem egy 8 hetes picit leány és van egy 5 éves nőstény. Megtépte, volt visítás minden.
Neked sikerült szoktatni őket?
Shy
Kicsit el vagyok keseredve, mert féltem a picit, a nagy 3x akkora mint ő ( súlyban).
Előre is köszi a választ Márti

Sad igen sajnos el. De annak nagyon örülök, hogy a nyuszinak nem lett semmi baja! Mert a malacok között volt ő is (volt külön helye a boltban de egyedül enni sem akart) de hál istennek kiheverte a kis barátjának az elvesztését.

Köszönjük :( vidáman ugrál valahol biztosan Smile Sajnos még nem sikerült az összeszoktatás, mert Panka aki ivartalanított és soha nem pisil az ágyba... szóval amikor a Lepkét kiraktam az ágyba ketrec alá, a Pankát meg úgy simán az ágyra, szó szerint összepisilta magát. Mindkettő fél a másiktól Puzzled Most már megpróbálom ketrec nélkül majd, ha összeszedem minden bátorságom meg megtalálom a vastag kesztyűm Big smile mert így bizony nem jutunk egyről a kettőre (bár tudom ez hosszabb folyamat)

Ó szegény Malacka, sajnálom. Sad És a többi is elment? Akkor biztos már a szaporítónál összeszedtek valamit.

Sajnálom Malackát..:( Nyuszikat összeszoktattad már? Hogy érzik magukat együtt? Smile Lepke szépen megnőtt, nagyon helyes. Big smile

-

Menthetetlen nyulomán Loveshy Big smile

Malacka sajnos már nincs köztünk :( a nyuszival hoztuk el, mert barátok voltak ez az üzletben is látszott, de a malacnak 3 hónap után hasmenése lett, orvoshoz hordtuk, nem tudott rajta segíteni :( visszamentem a kereskedésbe néztem egy malac sincs mondták mindegyik elment hasmenésben o.O nem tudom mi baja volt :(

Nagyon szépek! Malackának meg Pankának meg egyforma színű a bundája? De kis helyesek. Smile

Köszönjük! Sajnos még nincsenek együtt, de reméljük sikeres lesz az összeszoktatás Smile