Nyüzsi

Nyuszi neve: 
Nyüzsi
Nyuszi neme : 
ivartalanított bak
Nyuszi fajtája: 
Oroszlánfejű törpenyúl

Azt hittem a Dodzsem halála után nem lesz többet nyuszim... Lassan dolgoztam fel az elvesztését. Végül a "gyászév" letelte után egyszerűen úgy éreztem, nem tudok tovább nyúl nélkül élni. És most velünk lakik Nyüzsi, ez a kis kócos, elevenség...

Update:
2011.10.05. kiderült, hogy mégsem kislány, hanem fiú Smile
2011.11.15. mától ivartalanított bak... Shy

Jaj de édes és gyönyörű nyuszkó Womaninlove

Nagyon helyes, csodaszép, kis vagány nyunyesz! Womaninlove

szigeti veszedelem, valamint tazmán ördög az aktuális becézése Laughing out loud

Nagyon dörzsölt aranyos nyuszkód van! Clap

Szia! 8 hónapos koráig érdemes várni, én úgy tudom. A mennyit árban kérdezed? (13.000 Ft volt). Tulajdonképpen hamar gyógyult, 3. nap már kiengedtük. Nem piszkálta a sebet egyáltalán, jó kisfiú. Kb. 4-5 hét után már teljesen "tiszta" volt, azaz nem akart mindenre rámászni és szerelmeskedni, nem udvarolta körül a lábamat és a pisije sem olyan büdi már. Mostanában már bújósabb is lett, de azért nagyon nyüzsge.

bree, én is éppen ma csodáltam meg a nyuszidat. Smile

Love_heart Love_heart Love_heart Inlove

-

Mer' a nyuszi az úr! Crown

Nahát, őt eddig még nem is láttam, pedig csoda helyes nyuszkó! Micsoda frizurája van. Womaninlove

Nagyon nagy fazon ez a nyuszmó, nagyon helyes! Love
Én januárban akarom ivartalanítani az én Nanomat, Te hány hónapos korában ivartalanítottad? 5 hónapos korában már lehet ugye? Mennyi volt a műtét és milyen hamar gyógyult meg, nem rágta a varratot?

Jajj szia, nem is láttam hogy ide is írtál. Szerencsére happy end van. A páromat már annyira megbékéltettem, hogy beismerte, nem lehet nyúl nélkül élni, pedig a műtétje után (most már ivartalan kisfiú Nyüzsi) ma volt kint először és mintha három nyúl bújt volna bele, igazi kis veszedelem volt. Imádjuk, és marad. Mondtam én a Kedvesnek már a dühe idején is, ha választanom kell közte és a nyúl között ő kell, csak a nyulat megtartanám... Smile (Mondjuk Dodzsemnél nem ezt mondtam, akkor határozott voltam, a "vagy a nyúl vagy én" szólamára mondtam egyből: "a nyúl". ... Wink).
Jól vagyunk, mind a hárman... Puszi érte neked is Éva, sokat segítettél! Smile