Szie blogja

Helyzetjelentés, avagy fél fül, fél egészség

Lassan egy hónapja, hogy először műtötték Gréti fülét, azóta tart a kálváriánk. Mondanám, hogy hol jobban, hol rosszabbul van, de ez nem igaz. Folyamatosan van jól és rosszul. Van, ami szépen javul, gyógyul, de közben mindig akad valami újabb probléma.

Murphy és az ölbenyulak

Anno a régi törpenyulas honlapon a Vidámság rovatban volt pár nagy nyulas igazság, mint pl. "a szobatiszta nyúl mindig szobatiszta. Kivéve, ha éppen akkor dicsekszel el ezzel a vendégnek..." vagy, hogy "a nyúl az egész lakásban "garázdálkodhat", kivéve a számára veszélyes helyeken, de őt persze ezek a helyek érdeklik a legjobban!" És mennyire így van! Az biztos, hogyha lakásunkat egy nyuszival osztjuk meg, vele együtt Murphy is beköltözik az életünkbe. Smile

És még csodálkozom, hogy utál a nyulam... :)

Tényleg van abban valami, hogy az időjárás hatással van a nyulak lelkére is. Ahogy enyhül a nagy meleg, Gréti egyre kedvesebb velem. Smile


Nyúlország

Grétivel ma Nyúlországban jártunk.Smile

Nemrég Timitől üzenetet kaptunk, miszerint a klub néhány ráérő tagját szeretettel várják az Újli pótvárosi Klub-Galéria Nyúlország című kiállításának  megnyitójára.

Nyúltartás, fél egészség

Habár az időjárás nem ezt mutatja, bizony közeledik a tavasz. Itt az ideje tehát, hogy egy kicsit formába hozzuk magunkat, és a hideg-borús-lustálkodós téli esték alatt ránk telepedett védőrétegtől megszabaduljunk. Ha szerencsénk volt (vagy ha véletlenül rendesek vagyunk, és holmi téli depi miatt sem engedtünk a forró csokik és vaníliás goffrik csábításának), és nincs mit ledolgozni, akkor sem árt kicsit átmozgatni magunkat. Mindehhez nem kellenek drága kondigépek, sem a legújabb divat szerinti sportruci, sőt, még csak ki sem kell mozdulni otthonról. Elég, ha van egy szobánk, meg egy megátalkodott nyulunk, és máris kezdetét veheti a leghatásosabb edzés, a FittNyussz.

 <--break- /> 

Gréti v2.0

Nem mondom, hogy ivartalanítás párti vagyok, de azt sem, hogy ellenzem. Csak valahogy úgy vagyok vele, amit egyszer összeraktak, azt ha lehet, ne szedjük szét. Éppen ezért a láb körüli nyolcasozás közben elszórt bogyók, vagy a "kaparjuk szét a lakást" hadművelet miatt eszembe sem jutott volna ilyen műtétnek kitenni Grétit. Az álvemhesség azonban más. Annak később komoly következményei lehetnek, amit nem kockáztatnék meg holmi számomra is kicsit homályos elvek miatt, úgyhogy nem volt kérdés, irány a műtő.


Gréti, avagy a Sárga Veszedelem - az új szőnyeg

Nem akartam még elkezdeni a blogolást, egyrészt mert Grétivel sosem történik semmi különös (max. annyi, mint bármelyik másik nyuszival), másrészt babonából, ugyanis ha minden igaz, pénteken viszem ivartalanítani, és hát ez egy paragazdinak had ne mondjam, milyen dolog... Frown De ma nagy öröm érte egy új szőnyeg miatt (a műtétet még nem árultam el neki, úgyhogy pszt!), a boldogság meg úgy jó, ha másokkal is megosztjuk, úgyhogy tessék... (a blogolvasó babonamanók ellen meg majd kitalálok valamit. Mondjuk rakok egy nyúlbogyót a monitor tetejére. Laughing)

Tartalom átvétel